Според мен за изкуството няма ограничения, защото то е свобода. Това е причината в работилницата на Magic Art да може да твори всеки, независимо от възрастта.

Събитията, които организираме са в приятна атмосфера, с различни творчески цели и гарантират артистичен уют.

В Magic Art се организират актьорски трупи за деца от 10 до 18 години с цел запознаване с актьорската професия и овладяване на това уникално изкуство. Срещите на трупите са два пъти седмично с продължителност два часа. Младите актьори се разделят спрямо възрастта и пиесите, които се реализират. По време на заниманията се провеждат упражнения за концентрация, дишане и пластика. Също така се работи върху правоговор, интонация и дикция. Четат се пиеси, които се репетират и се реализира спектакъл пред публика. Освен това с цел обучение се разиграват и различни етюди.

Аз актьорът са занимания, които продължават в рамките на три часа. По време на срещите се запознаваме с актьорските техники, влизане в роля и се работи върху интересни етюди и разкази. Заниманията са със социална цел, забавление и разтоварване от натовареното ежедневие.

Заниманията под категорията свободни журналисти са както за деца, така и за възрастни. Всеки, който иска да се докосне до репортерската дейност и да почерпи част от опита ми, може да го направи като се свърже с мен. При децата се набляга върху писането на текстове и изработването на репортажи, които се публикуват в сайта на Magic Art. Възрастните могат да предлагат готови текстове за публикация или да отправят своите въпроси към различни казуси.

Следете сайта на Magic Art, за да се запознавате с предстоящите събития.

За цени, събития, пакети и повече информация се свържете с мен на: 0888 55 65 22

С уважение,

Денис Никифоров.