Здравейте, казвам се Денис Никифоров. На 24 години – млад човек, имащ много мечти и цели. Средното си образование съм завършил в ПМГ „Акад. С. П. Корольов“ – Благоевград.

Също така съм завършил журналистика и актьорско изкуство в Нов български университет. 

С театър се занимавам от втори клас. В момента уча магистърска степен Рекламен мениджмънт и визуален брандинг отново в Нов български университет. Повече за моите интереси може да научите в края на публикацията*.

Какво може да откриете в MAGIC ART?

Най-напред ще Ви припомня, че хората сме различни и всеки има различни предпочитания и интереси и затова освен практически курсове и срещи, които са свързани с актьорско майсторство и журналистика за ученици и възрастни – ще откриете неща, както от ежедневието, така и мои разсъждения, интервюта с интересни хора и заедно ще разглеждаме редовно различни теми свързани с позитивното. Темите за мода, фитнес, красота, здраве и фотография също ще бъдат редовно коментирани. 

Идеята да създам място за театрално изкуство и свободна медия съществува от доста време.

Освен това в сайта ще може всеки да бъде автор, защото журналистиката не е това, което е била някога. Затова се надявам да изпращате редовно неща, които ще бъдат публикувани в сайта от ваше име. Репортерър не се страхува от емоциите, които може да ни предизвика журналистиката, а те могат да бъдат РАДОСТ, ПЕЧАЛ, СТРАХ, УДИВЛЕНИЕ. 

Вълшебния свят на журналистиката е в това, че можеш да откриваш, да помагаш, да даваш, да съветваш, да поощряваш, да пътуваш, да изследваш този прекрасен живот, дори да откриеш самия себе си – благодарение на тази професия. 

Професионален опит:

БНР – Радио Благоевград;

Медицински сайт Clinica.bg;

Програма достъп до информация;

БНР – Арт Ефир;

Радио „Фокус“;

Организатор, ПР и сътрудник на Департамент Театър към Нов български университет;

Организатор на фестивали и други културни прояви;

В момента съм организатор на кампанията на БТВ „Да изчистим България заедно“ за Югозападна България.

Като актьор съм участвал в:

Антипиесата на Йожен Йонеско – Плешивата певица;

Реализирал съм етюди на Чехов – Изпит за чин и За любовта;

Измаменият съпруг на Молиер;

Три сестри на Чехов;

Участвал съм с роля в реклама за фестивала NEW Wave 2018.

Играл съм своите роли на сцената на Театъра в Нов български университет, Сфумато и Балчик. Също така съм бил част от Международния фестивал Via Pontica. Други мои прояви са свързани с различни представления в Благоевград и областта.

*Интересите ми са свързани с мода, актьорско майсторство, фитнес, здравословен начин на живот, кино, телевизия, масови комуникации. Също така притежавам международни сертификати по Рейки, Кристалотерапия и други доказани терапии и методи. През 2011 г. завърших първа и втора степен по системата Рейки, а през 2014г. завърших и защитих нивото за мастер – учител. Активно спортувам, като залагам основно на фитнеса, плуването и йогата. Обичам да снимам, да предавам знанията и опита си на околните, и на последно място да се усмихвам.

С уважение,

Денис Никифоров.