Елица Тодорова отговаря на въпросите на Денис Никифоров по повод творческите й изяви. 

Предстои да прочетете за Откриването на най-големия ИСТОРИЧЕСКИ парк в България и предстоящите събития катоконцерт в Двора на Кирилицата- Плиска, ПАТРИОТИЧЕН круизкойто ще премине през Монако, Палма де Майорка, Италия и Испания и още. 

Денис: Елица Тодорова, кое е най-вълнуващото Ви лятно мероприятие на което сте музицирали? 

Елица Тодорова: На 22 юни тази година станахме участници в историческо за страната ни събитие. За мен беше чест да бъда специалната ГОСТ Звезда на Откриването на най-големия ИСТОРИЧЕСКИ парк в България. Имах удоволствието да музицирам със 101 каба гайди и да изпея химна на РОДОПИТЕ „Бела съм бела , юначе „. До мен плътно на сцената бях младите музиканти: братя Пищолски – тъпани, Николай Костадинов- китара и Александър Тодоров – гайда.

Втората част беше заедно с кукери от село Отец Паисиево , което участие наелектризира публиката на максимум. А за черешка на тортата третата ни изява беше с DJ 89 малко след полунощ.

Денис: Кой беше инициатор на събитиетои от къде дойде поканата? 

Елица Тодорова: Инициатор на събитието и автор на идеята е предприемачът Ивелин Михаилов, на когото сърдечно благодарим. За мен като артист беше много силен момент в който реализирахме всички предварително изговорени идеи. Когато музиканът и организаторът са на еднакви честоти реализацията на идеята става с лекота и креативност.

Денис: Какви са бъдещите ви творчески изяви?

Елица Тодорова: От скоро разширих програмата с 2-ма млади таланта от Варна, с които се сработихме много бързо и динамично. Допълваме се, вслушваме се един в друг и така удовлетворението от свършената работа е на лице. Те са много дисциплинирани и отговорни- това е точният типаж таланти, с които обичам да работя. Предстои ни да реализираме концерт в Двора на Кирилицата –Плиска, подготвяме се за много важен ПАТРИОТИЧЕН круизкойто ще премине през Монако, Палма де Майорка, Италия и Испания като цяло и имаме предстоящи частни партита. На тези места, на които сме канени организаторите знаят, защо точно нас очакват на събитията и се набляга на нашият ИНДИВИДУАЛЕНподход и модернизация на фолклора като стилистика на изпълненията. 

Денис: Какво ще пожелаете на нашите читатели?

Елица Тодорова: Желая на всички красиво и Щастливо лято 2019.

Автор: Денис Никифоров 

Снимки: Снежана Енева