Елица Тодорова разкри най-напред за Magic Art програмата за предстоящите й участия до края на септември. Освен участия певицата сподели, че ще бъде и жури. Тя също така ще бъде част от сватбено тържество в столицата и не на последно място ще бъде част от патриотичен круиз с кораба COSTA DIADEMA.

На 16 август певицата ще бъде част от музикална вечер в Комплекс Алпийска градина в Симитли. Началото е 21.00 часа като участие ще вземат:

Елица Тодорова: глас и тарамбука;

Братя Пищолски: тъпани;

Николай Костадинов: китара;

Бъдете част от участието на Елица Тодорова, Братя Пищолски, Николай Костадинов – етно формация на живо в музикална вечер в Комплекс Алпийска градина Симитли.

На 17 август Елица Тодорова ще има концерт заедно с уникални кукери на стадион Черниче – Симитли. Началото е 21 часа и ще бъдат предтавени КУКЕРСКИ ТРАДИЦИИ в СИМИТЛИ.

Елица Тодорова: глас и тарамбука

Николай Костадинов: китара

Братя Пищолски: тъпани

От 25 до 27 август Елица Тодорова ще бъде жури в Свял Изкуство, Море Златни пясъци.

Барабанистката също ще бъде жури на 4 и 5 септември на Международния конкурс ART STARS във Варна.

Освен участията и жури, на 7 септември тя ще бъде част от Сватбено тържество в София.

В края на септември предстои едно малко по-дълго участие на Елица Тодорова, което ще се осъществи по вода. От 19 до 27 септември певицата ще бъде част от патриотичен круиз с кораба COSTA DIADEMA, който ще премине през: Палма де Майорка, Монако, Марсилия, Франция, Испания и Италия. Музика ще бъде от Елица Тодорова с голямо българско хоро с фолклорни формации от България на палубата до бесейна на кораба.

Това са предстоящите участия на Елица Тодорова до края на септември. Екипът на Magic Art и желае успех и силен творчески заряд и вдъхновение. 

Автор: Денис Никифоров