👩‍🎨👨‍🎨Младите творци имат още един повод да изразят #ДобриятПример!

До 5 септември всички деца до 13-годишна възраст могат да се включат в националния детски конкурс за плакат по повод деветото издание на „Да изчистим България заедно“. Подробности можете да научите тук ➡️ https://bit.ly/2Kzl1Pm

✔️Конкурс за деца до 13 годишна възраст.

Всеки участник трябва да изработи плакат на тема „Добрият пример“, който призовава хората в дадено населено място (град, село, квартал, блоково пространство, парк, местност и т.н.) да се включат в кампанията Да изчистим България заедно на 14 септември. Задължително условие е творбата да пресъздаде по креативен и оригинален начин идеите на кампанията* и да съдържа информация за датата, часа и мястото на акцията за почистване / облагородяване / залесяване.

Участниците имат свободата сами да изберат стила на рисуване, писане и цялостно оформление на плаката, като освен употребата на традиционни художествени материали и техники е допустимо и използването на графични компютърни програми.

Всеки участник може да участва с една творба.

Повече за конкурса може да научите тук: https://daizchistim.bg/konkurs/ или като се свържете с Денис Никифоров – 0888556522 – създател на Magic Art.

Всички деца може да се включат в конкурса до 5 септември! 🌎

Повече информация:

https://daizchistim.bg/konkurs/