Областна администрация Благоевград са част от кампанията “Да изчистим България заедно” за поредна година. По този повод те получиха плакет в знак на благодарност.

Благодарността е за екипа на Областна администрация – Благоевград, че всяка година се включват в кампанията “Да изчистим България заедно”!

Денис Никифоров благодари на Областният управител г-н Бисер Михайлов, че са част от инициативата на BTV.

–––– Повече за кампанията––––

Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план.

Вече девета поредна година инициативата „Да изчистим България заедно” ще превърне в един отбор хиляди хора, които искат да живеят на едно по-чисто място!

Дойде време #Дасъберемотбора!

Тази година на 14 септември ще можем не просто да почистим замърсените зони, но и да инициираме добрите дела, като засаждане на дръвчета, боядисване на пейки, обновяване на детски площадки и градинки, които да направят България не само чиста, но и по-красива.

Всяко начало е трудно, но ние вече започнахме. #Заедно. Сега е време #дапродължим – пак заедно като един #отбор, защото чистенето е отборна #игра! И резултатът зависи от самите нас. #ДаизчистимБългариязаедно!

Всеки може да се включи в отбора – #семейство, #детска градина, #училище, #компания или дори цяла #административна област.

Всеки, който е готов да сложи ръкавиците и да се наведе да почисти боклук, който някой друг е захвърлил, вече е част от отбора. ♻️👐