Глобалната фирма SHELL от енергийни и нефтохимически компании със средно 86 000 служители в повече от 70 страни предпочете за най-новия си рекламен видеоклип музиката на дуета Елица Тодорова и Стоян Янкулов. 

Музиката е от песента „САМО ШАМПИОНИ„, която дуета успешно представи на Евровизия 2013 и е част от третият студиен албум на етно дръм двойката „Българи шампиони“. В композицията освен Елица и Стоян участие има и Кристиян Талев.

Елица Тодорова сподели:Това не е първият път, когато наша музика е била предпочитана за реклама от световно известна и утвърдена марка. Песента ни ВОДА и до ден днешен се продава на изключително високо ниво както в България, така и в чужбина. Щастливи сме и приемаме поканата като комплимент към труда ни и богатата българска фолклорна традиция на страната ни. Българският автентичен фолклор е най – добрата ни визитка пред света!“

Правата на музиката към песента „Само шампиони“ са предостъпени любезно на Shell за ползваме в рамките на една година, а видеоклипът ще се завърти в интернет пространството YOUTUBE.

SHELL e марка ЕМБЛЕМА, усъвършенстваща технологии синовативен подход за изграждане на бъдеще с устойчива енергия. Рекламата е ЕКО кауза.