Тази сутрин актьорите, които са част от театрална школа „Magic Art“ се включиха на живо в 8.00 часа в ефира на bTV с интересен флашмоб свързан с кампанията „Да изчистим България заедно“ .

По този начин талантливите участници призоваха всеки да излезе от дома си и да стане част добрата инициатива. По време на актьорската игра актьорите посочиха, че това може да направено както пред блока, така и в парка.

Импровизираният актьорски проект се реализира благодарение на Денис Никифоров, който обучава и режисира младите актьори. Той разпредели ролите седмица преди 14 септември и така младежите взаимно подготвиха флашмоба като репетираха всеки ден. Театралната школа „Magic Art“ е партньор на кампанията „Да изчистим България заедно“ като освен с актьорски етюд – младите таланти се включиха и в голямото почистване като всеки един от тях сложи ръкавици и започнаха да дават своя добър пример като един истински актьорски отбор.

По този повод Денис Никифоров, който е и Регионален координатор за Благоевград на кампанията на bTV – „Да изчистим България заедно“, призова всички: да пазим природата чиста, да даваме добър пример всеки ден и да не изхвърляме отпадъците си извън посочените за това места . Денис допълни, че всеки един от нас трябва да се грижи за чистотата на природата!

Флашмобът може да бъде изгледан на следния линк след 6.46 мин: https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/video-sabota/nastapi-denjat-na-goljamoto-chistene.html