Беатрис Мирчева е част от актьорите на Magic Art. Тя също така е стажант по ПР към Magic Art.

Родена е в София, но живее в Перник. Зодия риби. Учила е в СОУРИЧЕ „Д-р Петър Берон“ в град Перник, с интензивно изучаване на английски език. „След като завърших знаех, че актьорското майсторство искам да е част от моя живот. Сега уча в НБУ Връзки с обществеността и Актьорско майсторство“, каза още Беатрис Мирчева.

„Като малка посещавах школа по актьорско в града, в който живея, но понеже съвпадаше с часовете ми в училище – трябваше да го отпиша. Но след като започнах в университета да се занимавам с актьорското по-задълбочено, разбрах че това ще бъде нещото, с което ако имам възможност бих искала да се занимавам“, каза още младата актриса.

Сега ще разкажа малко какво е за мене театъра:

От малка обожавам да ходя по театри. Впечатлявах се от енергията на сцената, от уникалните образи, които се пресъздаваха, един нов свят, сякаш времето тече по по-различен начин. Имам няколко любими актьори, на които се възхищавам. Да си актьор според мен е една от най-привлекателните, интересни и вълнуващи професии. Обичам сцената. Обичам онова чувство, което изпитвам, когато съм на нея. Също така ръкопляскането на публиката, която е оценила това, което е видяла. Чувства и емоции, които трудно се описват с думи.

За да бъдеш актьор е необходимо да имаш талант и желание да се преобразяваш. Аз смятам, че съм достатъчно смела, амбициозна, артистична и позитивна, за да бъда актриса. Моите приятели и близки хора могат да потвърдят моите думи. Те се гордеят с мен.

Публикация: Беатрис Мирчева