Въпреки, че сме в пандемия от Ковид-19, трябва да запазим позитивизма и оптимизма. Собственика на Magic Art Денис Никифоров сподели статус, който може да прочетете в края на статията!* Този статус предизвика много съобщения! Едно приятно и мотивиращо съобщение, което получи е от негова колежка по журналистика – Симона Антонова. “Със Симона не се бяхме чували от доста време, но ето, че не сме изгубили комуникация”, посочи Денис Никифоров. Представяме ви текста от Симона Антонова без редакторска намеса:

“Извинявай за романа, но твоя статус ме мотивира 😄 … Такааа.. искам да те попитам относно коронавируса – шегувам се 😀


Просто искам да споделя мнението ти, за това което си писал!
Докато четях поста ти, се замислих върху нещо, върху което се замислих още щом ни нападна този вирус.
Замислих се, че дали това няма да ни е един огромен урок…. понеже много прекалихме… много!
Самозабравихме се, изгубихме човечността си, започнахме да приличаме на едни алчни нечовеци…. Наблюдавах в какво се превръщаме и се чудих кога ли ще гръмне балона на всичко това…
И ето, гръмна.
Сега всички сме почти единни, правим едно и също.
Много прекалихме, стъпчихме земята и сега тя иска да си го вземе обратно, като се опитва да ни даде един голям урок
Всички се бореха за така наречените “Корони” на успеха, независимо под каква форма, ето ни сега на всички една истинска корона….“

След този текст Денис получи и любима снимка на Симона, която тя е направила. Ето какво каза самата тя за нея: “Любима ми е. Стои ми на екрана от година и нещо. Носи ми безкрайно прекрасни спомени…. и не както на повечето им носи някой ресторант или прекрасна емоция, не като при някои хора, които са отишли някъде защото да кажем е лъскаво и т.н.
А заради самата емоция, която ти носи природата и въздуха на дадено място!”

Симона каза още, че много от повечето хора ще израстнат духовно въпреки лошата ситуация!

*Ето и публикацията на Денис, която предизвика тези позитивни емоции:

#StayHome

Няма значение дали се познаваме, ако имате нужда да комуникирате с някого – може да ми пишете! ❤️ Нека не подценяваме риска и опасността от КОВИД-19, но и да не изпадаме в паника и да се сриваме психически, стоейки пред екрана. Този срив е също толкова опасен, колкото и вирусът.
Занимавам се с комуникации от 6 години и в момента виждам как въздействат всички информационни канали, затова моят съвет към всички Вас е да не приемате за чиста монета много от акцентите на колегите журналисти и да не се информирате от повече от една медии. Нека стоим вкъщи, нека спазваме всички правила, нека се информираме – аз препоръчвам това да се случва от специализирани сайтове като http://www.clinica.bg . Нека бъдем отговорни, нека бъдем съпричастни към хората, които се подлагат на риск, а това не са само медиците, а и продавач-консултантите! Нека бъдем добри! Всички имате моята подкрепа.
Не се чувствам добре, когато хората са притеснени, когато не можем да видим нашите баби и дядовци, когато всички са изплашени. Обичайте се и се пазете, това е всичко.
Пиша това, защото последните години рядко намирах време да спя повече от 6 часа, причината е, че тичах, работих, нямах време както за себе си, така и за най-близките си, но днес за първи път спах повече от 12 часа.
В момента имам много въпроси за КОВИД-19, които вече съм задал към специалистите от отделни области, а това са както вирусолози, така и психиатри. Бъдете здрави и се пазете! ❤️
Не се страхувайте от новите случаи, те са напълно нормални и се очакваха. Просто няма как да бъдат спрени, защото вирусът се предава по въздушно-капков път. Припомням, че още при откриването му, когато извършителя беше неизвестен случаите бяха едва 44. ⤵️
http://clinica.bg/10587-Neizvesten-vid-pnevmoniq-razbolqva-v-Kitai