Ръководителят на театрална школа Magic Art Денис Никифоров – организира тиймбилдинг за актьорите, които са част от трупата.

Припомням, че през лятото Денис Никифоров стартира тази своя идея като организира безплатни демо уроци по театрално изкуство в Мястото – Младежкото пространство в Благоевград. Така актьорът и журналист продължава с идеята си и до този момент младежите не спират да трупат своите успехи.

По думите на Денис – Хелоуин е празник, в който всеки един от нас може да забавлява. „В този ден има много театър, защото хората се маскират и могат да измислят интересни игри и импровизирани етюди. Всичко това носи със себе си своите позитивни емоции и смях, а това е една от основните цели на театралното изкуство“, коментира Денис Никифоров.

Актьорът беше подготвил интересни изненади и лакомства за участниците. Той също така им помогна да направят импровизиран театър и мини етюди по време на тиймбилдинга.

„Хората, които харесват актьорското майсторство е важно да не се притесняват от публика. Всеки път осъзнавам, че участниците в Magic Art успяват все повече и повече да се абстрахират от притеснението. Те се справят отлично пред поставените задачи“, заяви Денис Никифоров.

Преди да посочи успехите на своята трупа – Денис сподели, че някои от участниците имат амбицията да продължат да се занимават театър и да продължат да изучават театрално изкуство в университет като той ги подкрепя и ги напътства, за да се справят отлично с изпита.

До този етап участниците в Magic Art са реализирали:

– Етюди на Чехов;

– Флашмоб към кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно“;

– Рецитали;

– Медийни изяви;

– Репетиции върху пиеса #РЕПОРТАЖ

– Импровизирани етюди;

Виж повече тук:

Facebook: Театрална школа Magic Art